Reklam & PR Policy

Jag som står bakom AlternativStil.se heter Anna Munkhammar och för mig är Alternativ Stils integritet den samma som min egen. Du som läsare och ditt förtroende för mig är superviktigt. Du ska alltid kunna lita på att jag skriver ärligt och visar upp saker som genuint intresserar mig.

Om du vill tipsa om något som du vill att jag tar upp så får du gärna kontakta mig om det. Detsamma gäller om du har en produkt eller tjänst som du vill ska synas på alternativstil.se Maila i så fall mig på anna@alternativstil.se

Det här gäller för samarbeten

Jag är tacksam för samarbetsförfrågningar men tackar bara ja till sånt som jag tror läsare är intresserade av och som jag kan stå för till 100%

Annonsmärkning

Vad betyder det när ett inlägg är märkt med ”betalt samarbete”?

Jag märker tydligt ut samarbeten så när det står ”betalt samarbete” så betyder det att jag har fått ersättning för det inlägget. Jag gör självklart bara samarbeten med företag som jag gillar. Om det är något jag inte tycker om eller som inte är relevant för Alternativ Stil så tackar jag nej (och det händer rätt så ofta kan jag lova).

Vad betyder det när ett inlägg är märkt med ”innehåller annonslänkar”?

Jag märker tydligt ut annonslänkar så när det står ”innehåller annonslänkar” så betyder det att jag kanske får en ersättning om du klickar på vissa länkar i den artikeln. De flesta länkarna på alternativstil.se är inte annonslänkar så det påverkar inte vilka produkter som jag väljer att visa men ibland har jag tur att jag hade möjlighet att använda en annonslänk istället för en vanlig länk.